Novi skandal u kraljevskoj porodici
0

Francuski tabloid objavio fotografije razgolićene Kate Middleton

Klix.ba
Vojvotkinja od Cambridgea, supruga britanskog princa Williama, Kate Middleton mogla bi se vrlo brzo naći u centru skandala. Tačnije, kraljevska porodica se priprema za još jedan skandal, nakon što je francuski tabloid Closer objavio Kateine fotografije u toplesu.

Kate i njen suprug, princ William, su obaviješteni da će fotografije biti objavljene malo prije nego su jučer ujutro krenuli u obilazak džamije u Kuala Lumpuru. Par boravi u posjeti Maleziji već nekoliko dana.

Prema pisanju britanskih medija, njih dvoje su već vidjeli neke od spornih fotografija. Prema pisanju britanskih medija, par sada razmatra koje su njihove pravne opcije ukoliko se ispostavi da su fotografije zaista prave, odnosno da se ne radi o montaži.

Nakon što su fotografije golog princa Harryja procurile u javnost prije nepunih mjesec dana, ovo će ponovo uzdrmati britanski kraljevski dvor.

U ovom slučaju se radi o fotografijama koje su potajno snimljene prošle sedmice dok su Kate i William plivali na privatnom bazenu u Provansi.

Magazin je za sada objavio naslovnicu na svojoj internet stranici, prije nego je, kako je najavljeno, sutra puste u prodaju u printanom izdanju. Mediji navode da se radi o tri fotografije na kojima su Kate i William, a imat će naslov: "O moj Bože - fotografije koje će obići svijet".

Ispod njih stoji dio teksta u kojem se kaže: "Pogledajte nevjerovatne fotografije buduće kraljice Engleske kakve nikada niste vidjeli, niti ćete ikada više vidjeti".

Navodno su fotografije snimljene u momentu kada je Kate skinula gornji dio kupaćeg kostima kako bi joj suprug ravnomjerno po tijelu nanio mlijeko za sunčanje.

Par je fotografisan bez njihovog znanja dok su boravili u Chateau d'Autetu, na privatnom posjedu kraljičih rođaka u Francuskoj.