Showbiz
13

"Francuska Kim Kardashian" nožem pokušala ubiti svog momka

Klix.ba
Nabilla Benattia, 22-godišnja manekenka poznatija kao "francuska Kim Kardashian" uhapšena je zbog pokušaja ubistva svog dečka kojeg je navodno nekoliko puta nožem ubola u vrat i prsa.

Ova rođena Švicarka, čija je majka Talijanka, a otac Alžirac, zadržana je u policijskoj stanici u Parizu jer je navodno pokušala ubiti svog dečka, TV zvijezdu Thomasa Vergaru tako što ga je nekoliko puta nožem ubola u vrat i prsa.

Njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno, a smješten je u bolnicu u Parizu u kojoj se nalazila i Benattia koju su liječili zbog šoka. Vergara je kazao kako ne želi podizati optužnicu protiv svoje djevojke, iako će morati dati dokaze protiv nje.

U hotelsku sobu u kojoj su se tu noć nalazili, zbog velike je buke neko pozvao policiju. Benattia je odmah uhapšena, a navodno je prije toga nazvala recepciju i ispričala kako su tri muškarca napala Vergaru ispred hotela. Ipak, policija joj nije povjerovala, budući da izvan hotela nisu pronađeni tragovi njegove krvi.

"Njena priča nema smisla, niti dokaza", kazali su policajci, dok izvor navodi kako je nož najvjetrovatnije obrisala i bacila kroz prozor hotelske sobe.

Benattiji, koja je poznata po svom vlastitom TV showu i liniji odjeće, ovo nije prvo zatvorsko iskustvo - već ranije je mjesec dana provela u zatvoru zbog jedne prevare s novcem u Švicarskoj. Prošle godine su je uhapsili jer je pljunula radnika na željeznici, a Voici magazin proglasio najomraženijom osobom u Francuskoj.