Sretni i spremni za prinovu
0

Fergie i Josh Duhamel očekuju sina

Klix.ba
Josh i Fergie Duhamel
Josh i Fergie Duhamel
Fergie i Josh Duhamel nisu objavili spol djeteta koje očekuju, ali u razgovoru za Associated Press Josh je dao naslutiti da je u pitanju dječak.

"Znate šta sve dobijate sa djetetom-on će pasti i udariti su u glavu i radit će slične stvari. To će mi biti najteže", rekao je četrdesetogodišnji glumac.

Pjevačica Fergie objavila je vijest o trudnoći u februaru. Ovaj bračni par, koji se vjenčao 2009. godine, želio je djecu i ranije, ali smatraju da je sada pravo vrijeme.

"Nisam se skroz promijenio, ali zaista smo sretni. Mnogo smo mudriji nego što smo bili prije 10 godina i spremniji smo. Mislim da smo snažan par a sve te stvari su bitne kada dođe na svijet malo biće", kaže Josh.

Dodao je kako je dobio mnogo savjeta od svojih prijatelja i porodice o tome kako biti roditelj, te da ima iskustva sa bebama jer je živio s dvije mnogo mlađe sestre.

"Mnogo toga sam naučio davno. Kada se probude tokom noći ne tebate ih nosati već ih nahranite i stavite u krevetac", objašnjava budući otac te je posavjetovao i svoju ženu:

"Znaš, bebe se mogu kupati u lavabou kada se rode. Tamo ih kupaš jer su tako male. A ona me je upitala: Zaista?", našalio se.

Par trenutno razmišlja o tome da li će srediti sobu za dijete ili će preseliti na novo mjesto.

"Čeka nas mnogo posla", zaključio je Josh.