Showbiz
0

Federer s porodicom odmara na jahti u Francuskoj

Sarajevo-x.com
Nakon što je šokantno poražen na Wimbledonu, Rogeru Federeru bilo je sasvim jasno da mu hitno treba nešto što će ga oraspoložiti. Nije ni čudo što se 28-godišnji teniser odlučio za odmor na luksuznoj jahti u Francuskoj sa suprugom Mirkom Vavrinec i njihove dvije kćerke blizanke, Charleneom i Mylom.

Federer je izgledao sretan i opušten dok provodi vrijeme sa svojom porodicom, te uživa u lijepom vremenu i plivanju u toplom moru.

Federer će najvjerovatnije u Francuskoj proslaviti i prvi rođendan svojih kćerki, 23. jula. I dok je njegova karijera posljednjih mjeseci nešto manje uspješna nego inače, Federer zato nije zakazao u ulozi oca.

Govoreći o svojim blizankama, on je nedavno izjavio kako su njegova supruga i on bili iznenađeni kad su saznali da će Mirka roditi blizance, ali, kako je rekao, sad je to puno lakše nego što su mislili.

Nakon odmora Federer će se, ipak, morati koncentrirati na profesionalni život uoči Rogers kupa i početka US Opena koji je zakazan za 30. augusta.

Nakon poraza od Tomasa Tomasa Berdycha na Wimbledonu, Federer je pao na treću poziciju na ATP-listi, što je njegov najniži rang u posljednjih sedam godina, piše "Daily Mail".