Nije komunicirao sa Katie
1

Emotivan susret Toma Cruisea i Suri nakon dugo vremena

Klix.ba
Sapunica zvana razvod Toma Cruisea i Katie Holmes još dugo neće biti okončana, a mediji svakodnevno izvještavaju o svakom koraku glavnih aktera najnovijeg raspada jedne holivudske romanse. Ovog puta snimljen je dirljiv moment susreta između Toma i njegove kćerke Suri.

Prema pisanju Daily Maila, otac i kćerka se nisu vidjeli oko mjesec dana, jer je glumac bio na snimanju filma “Oblivion” u Californiji, dok je Suri bila s majkom u New Yorku. Porodica je razdvojena otkako je Katie prije skoro mjesec dana podnijela zahtjev za razvod braka, a Tom je sa kćerkom komunicirao isključivo putem telefona i interneta.

Kako piše Daily Mail, čim je završeno snimanje u Californiji, Tom je došao u New York kako bi vidio kćerku.

Glumac je otišao po djevojčicu u stan, gdje ona živi s majkom, ali tom prilikom uskoro bivši supružnici uopće nisu komunicirali.

Emotivan susret između oca i kćerke, koji su se grlili, zabilježili su i fotografi. U Tomovoj pratnji je bila i njegova sestra Cass Mapother, koja je nosila igračke za Suri. Katie i Suri su prije dva dana imale saobraćajnu nezgodu, kada je u njihov automobil u New Yorku udario kamion lokalnog komunalnog preduzeća, ali niko nije povrijeđen.