Pjevačica očekuje i drugo dijete
0

Emina Jahović: Moj sin želi biti kao Novak Đoković

Sarajevo-x.com
Emina Jahović
Emina Jahović
Popularna pjevačica Emina Jahović uskoro će svom suprugu, turskom pjevaču Mustafi Sandalu, podariti drugo dijete. Lijepa Emina uveliko završava i svoj novi spot i četvrti studijski album.

U razgovoru za "Blic" je otkrila kako odgaja svog trogodišnjeg sina Jamana i sa kojim kolegicama najčešće razmjenjuje savjete o majčinstvu.

Drugu trudnoću kaže podnosi teško, ali je tješi to što će nakon četvrtog mjeseca proći i te prvobitne trudničke muke. Emina je rekla i to da joj nije bitno hoće li druga beba biti dječak ili djevojčica, te da je važno samo da bude zdravo.

Za svoje prvorođeno dijete, sina Jamana, kaže kako je veoma inteligentan i samostalan.

"Ne volimo da mu namećemo ništa. Prilično je samostalan za dijete od tri godine, što nas kao roditelje čini jako sretnima. Sam će izabrati čime će da se bavi. Trenutno su mu interesovanja avioni i tenis. Kada smo gledali finale Wimbledona, on se nije pomjerio od ekrana i na kraju je pitao: 'Kako se zove ovaj bata', ja sam mu rekla 'Novak Đoković'. Kao iz topa rekao je 'Ja ću da budem Đoković kad porastem'", ispričala je Emina.

Savjete o majčinstvu najčešće razmjenjuje sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Tomašević.

Jahović je izjavila i da će početkom septembra predstaviti spot za pjesmu "Poslije mene", koji je sniman u njenoj porodičnoj kući u Goceku.