London
0

Elle MacPherson u vezi s dilerom droge?

Sarajevo-x.com
Slavni supermodel Elle MacPherson je, kako saznaju britanski mediji, u romantičnoj vezi s osuđenim dilerom droge.

Seksi Australku poznatu kao "The Body", paparaci su u Londonu uhvatili u društvu Briana Burgessa (56), koji je 1996. godine u Australiji proglašen krivim za trgovinu drogama, te osuđen na četiri godine zatvorske kazne jer je iz SAD-a pokušao prokrijumčariti dva kilograma kokaina.

Nakon što je odslužio kaznu Brian je deportovan u Englesku, gdje je i rođen, a u Australiji je ostavio suprugu i troje djece. Burgess danas posjeduje kompaniju Aussie Man&Van, koja pruže pomoć pri selidbama, a navodno je 44-godišnju glumicu i supermodel upoznao kada joj je pomogao tokom njene selidbe iz Notting Hilla u Ladbroke Grove u zapadnom Londonu.

Par je zajedno uhvaćen u vožnji po Londonu u Aston Martin kabrioletu, koji pripada Elle MacPherson.

Direktor kompanije Aussie Man & Van John Heiss kazao je medijima kako je Burgessova kriminalna prošlost upravo "stvar prošlosti", te kako on većinu vremena provodi savjetujući osobe koje se bore sa ovisnošću o drogama i alkoholu.

Prije nego što je osuđen, Burgess je radio kao menadžer prodaje avionskih karata, a kasnije je otvorio vlastitu putničku agenciju. Međutim, prema pisanju australskih medija, novi dečko Elle MacPherson, pao je u depresiju nakon gubitka posla, te je utjehu pokušao pronaći u alkoholu i kokainu, a obolio je i od bulimije.

Burgess je sudu priznao kako je sedam mjeseci prije njegovog hapšenja postao redovni uživalac kokaina, a njegova supruga Jennifer je kazala kako je u vrijeme njegove deportacije ipak bio dobar otac.