Woods priznao 120 prevara
0

Elin traži razvod zbog Tigerove veze sa mladom komšinicom

Sarajevo-x.com
Prema pisanju National Enquirera, Tiger Woods je priznao da je tokom petogodišnjeg braka sa Elin Nordegren imao afere sa 120 žena. Ipak, kap koja je prelila čašu je seks za jednu noć sa 21-godišnjom komšinicom, nakon čega je Elin zatražila razvod.

Enquirer tvrdi da je majka dvoje djece odlučila potpisati papire za razvod nakon što je saznala sa Tigerovu vezu sa Raychel Coudriet, koju slavni golfer poznaje od njene 14. godine.

U sklopu rehabilitacijskog programa golfer je morao otkriti imena svih djevojaka sa kojima je spavao. Lista je uključivala i imena Playboyevog modela Jolie Ferriolo i escort djevojke Rachel Uchitel.

Izvor koji je govorio sa Enquirer rekao je da je Woods sa liste izostavio mladu komšinicu. Nakon što je saznala za to, Elin je nazvala Woodsa tokom večere sa prijateljima povodom povratka na US Masters.

"Vrištala je toliko glasno da su je svi za stolom mogli čuti", rekao je izvor.

Isti izvor je rekao da je Elin govorila: "Ovo je najgora prevara. Ne mogu vjerovati da su spavao sa djevojkom iz komšiluka To je to, razvodim se."

Enquirer tvrdi da se afera dogodila prošlog maja samo nekoliko metara od mjesta gdje se Elin brinula o novorođenoj bebi.