"Dobro je opet biti s porodicom"
0

Ekipa "Prince of Bel Air" se okupila nakon mnogo godina

Sarajevo-x.com
Ekipa serije "The Fresh Prince of Bel Air" koja je bila popularna od 1990. do 1996. godine okupila se povodom humanitarne božićne akcije.

Tu je naravno bio i nezaboravni Will Smith (43) koji je tumačio glavnu ulogu u seriji. Izjavio je kako je neizmjerno sretan što mu se ukazala prilika da pred Božić ponovo na okupu vidi svoju drugu porodicu.

Will je čak na Facebook profilu objavio i fotografiju sa porodicom Banks, kako su se prezivali u seriji. Fotografija je snimljena prošle sedmice na humanitarnom događaju u organizaciji Karyn Parsons, djevojke koja je tumačila ulogu Hilary u seriji.

Od ostalih prisutnih glumaca iz serije tu su bili Tatyana Ali koja je igrala djevojčicu Ashley, Alfonso Ribeiro koji je igrao Willovog rođaka, snoba Carltona, te James Avery, poznatiji kao tetak Phil iz serije. Nažalost, njima se nisu mogli pridružiti Joseph Marcell koji je tumačio lik simpatičnog batlera Geoffreya i glumica koja je tumačila lik tetke Vivian.

Fotografija glumaca iz popularnog sitcoma objavljena je danas i već za nekoliko sati 50.000 ljudi je reklo da im se sviđa.