Showbiz
0

Drevna vijagra Micka Jaggera – ujedi pčela za povećanje penisa

Sarajevo-x.com
Mick Jagger je navodno pokušao da poveća svoj penis tako što je jednom prilikom pustio da ga izujedaju pčele. Frontmen Rolling Stonesa, čiji je "mali penis" bio predmetom ismijavanja njegove bivše ljubavnice, prekrio je svoju muškost pčelama u nadi da će njihovi ubodi uzrokovati njegovo trajno naticanje, piše agencija BANG.

Filmski redatelj Julien Temple, koji je snimao spotove za Rolling Stonese, otkrio je javnosti da je stari roker Jagger pokušao iskoristiti ovaj "drevni amazonski ženidbeni ritual" dok je snimao scene za film "Fitzcarraldo" iz 1982. godine.

"Taj ritual je uključivao stavljanje bambusa na penis, nakon toga njegovo punjenje pčelama tako da nateknuti penis poprimi dimenzije bambusa", izjavio je Julien (53) za radijsku emisiju "Film Programme". "Mick je proveo dosta vremena u džunglama Perua. Mislim da je tamo potpuno odlijepio", dodao je Julien Temple.

Bivši američki supermodel Janice Dickinson (52), ponizila je Micka kada je za jedan TV show izjavila da on ima veoma mali penis.

Mick Jagger je otac sedmero djece, koje ima sa četiri različite žene. Ovaj slavni pjevač je trenutno u vezi sa američkom modnom stilistkinjom L'Wren Scott.