Showbiz
0

Douglasovi otkupili web domene s imenom 'Carys'

Klix.ba
Okrutan je to svijet cyber paparazzija i bračni par Douglas je odlučio da ne riskira – niko neće zarađivati na njihovoj djeci. I zato su kupili dvadesetak internet adresa svojoj novorođenoj kćerkici Carys.

Michael Douglas i Catherine Zeta Jones su kupili dvadesetak internet adresa za njihovu kćer Carys koja je rođena prije tri sedmice kako bi zaštitili njeno ime od internetskog iskorištavanja.

Otac Michael tvrdi da 'kontrola donosi privatnost' i kupio je domene (kao npr. 'caryszetadouglas.com') samo dva dana nakon Carysinog rođenja kako bi zaustavio zarađivanje na njihovom djetetu, što bi moglo biti zaista isplativo ako Carys naraste i bude poznata kao njeni roditelji.

Internetske adrese koje sadrže ime 'Carys' nisu Michaela puno koštale i registrovane su pod njegovim imenom u Londonu i Melbournu. Također je kupio i domene 'catherinezetajones.com' i 'catherinezetajones.biz'.

Nema sumnje, Douglasovi su veoma osjetljivi i vrijeđa ih sve: od fotografija na kojim proždrljivo jedu tortu do web domena s imenom novorođene kćerkice...