Porodični odmor
0

Douglas i Zeta-Jones u Crnoj Gori

SRNA
Glumački par Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones planiraju da ovoga ljeta dođu u porodičnu kuću u Perastu, koju su prije tri godine kupili za dva miliona eura, prenose crnogorski elektronski mediji.

Jedan od mještana čiju su kuću tada gledali rekao je da ih niko nije prepoznao prije tri godine, kada su bili u Perastu, te dodao da je sa njima nakon razgledanja otišao na piće i porazgovarao o eventualnoj trgovini.

"Žena, za koju ni na kraj pameti nisam pomislio da je Zeta-Jones, bila je u dugim bijelim pantalonama, bijeloj lanenoj košulji dugih rukava, glave umotane u takođe bijelo platno i sa velikim naočarima za sunce. Dan je bio pretopao, 35 stepeni, pa mi je bilo čudno što je toliko odjevena", navodi mještanin.

Ona mu je, kako je rekao, objasnila da ima alergiju na sunce i da mora da zaštiti kožu.

"Muškarcu sam rekao - Ma, Vi ste mi nešto poznati, kao da vas znam, jeste li i ranije dolazili ovdje? Htio sam u zemlju da propadnem kada mi je rekao da je glumac, tek tada sam prepoznao Douglasa", rekao je mještanin.

Douglas i Zeta-Jonesu u Perast će doći luksuznom jahtom kojom ovog ljeta planiraju da obiđu francusku i italijansku obalu.

"Nadamo se da će ovoga puta imati neophodne papire, da im se ne bi ponovio peh od prije nekoliko godina kada ih je obalska straža u Italiji kaznila sa dvije hiljade eura, jer su se iskrcali sa jahte u Portofinu bez propisnih papira", piše "Blic".

Italijanske vlasti saopštile su tada da je holivudski par propustio da ih obavijesti o dolasku u poznato ljetovalište i time prekršio zakone o imigraciji i borbi protiv terorizma.

Bogati bračni par čija je imovina procijenjena na oko 150 miliona dolara voli da kupuje nekretnine po svijetu.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones imaju dvije kuće u Los Angelesu, luksuzan stan u New Yorku, kuću u Koloradu i na ostrvu Bermuda i vilu na Majorki i u Kanadi.

"Kao što neki ljudi sakupljaju umjetnička djela, tako mi sakupljamo kuće", rekla je Zeta-Jones.