Fox News
0

Diana Ross ne želi Jacksonovu djecu?

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Iako su pjevačica Diana Ross i nedavno preminuli Michael Jackson bez sumnje dijelili prelijepe trenutke godinama se družeći, izgleda da Ross nije sretna nakon što je čula da ju je kralj popa oporukom imenovao za drugog staratelja njegove djece.

Testamentom koji je pokojnik ostavio, o troje maloljetne djece trebala bi se brinuti njegova majka Katherine. U slučaju da ona to ne mogne, obaveza prelazi na Dianu.

Pjevačica koja je, baš kao i javnost, ostala iznenađena Jackovom odlukom, nije imala pojma da će je Michael uvrstiti u testament. Također, kako saznaje Fox News, odlukom koja joj nameće tako veliku odgovornost nije bila oduševljena. O tome su raspravljali njen 20-godišnji sin Evan Ross i njegova djevojka u Starbucksu u Los Angelesu.

Glasnogovornik Rossove nije se oglasio o ovom pitanju.

Podsjetimo, u utorak navečer svijet se oprostio od legendarnog pjevača koji je preminuo u 50. godini života nakon zatajenja srca. Komemoracija priređena u Staples Centru u Los Angelesu, dvorani u kojoj se Jackson spremao za planiranu povratničku turneju "This is it". U direktnom prenosu ceremoniju i koncert posvećen u slavu pjevača pratili su milioni gledalaca širom svijeta.