Showbiz
0

Deset poznatih osoba koje su imale blizak susret s vanzemaljcima

Klix.ba
Baron Davis
Oni su poznati i otvoreno govore o svojim iskustvima s bićima koja ne žive na našoj planeti. Susret s vanzemaljcima bio je različit kod ovih zvijezda koje tvrde da im je to promijenilo život.
  1. Baron Davis Bivši igrač New York Knicksa izjavio je nedavno kako je vidio vanzemaljce. Dogodilo se to tokom vožnje iz Las Vegasa u Los Angeles. Vidio je jaka svjetla i završio na čudnoj čeličnoj spravi dok su ga bića slična ljudima dirala po nosu.

  2. Fran Drescher

Poznata je po ulozi Fran Fine u "The Nanny" i svom nazalnom glasu. Susret s vanzemaljcima doživjela je sa svojim mužem. "Mislim da je to bilo suđeno. Oboje imamo taj ožiljak istog oblika i na istom mjestu", rekla je Fran. Vjeruje kako je ožiljak koji podsjeća na opekotinu smeđe boje mjesto gdje su vanzemaljci ugradili neku vrstu čipa.

  1. Sammy Hagar

Ovaj muzičar je čak i napisao knjigu o svom iskustvu. "Ležao sam na krevetu i sanjario. Vidio sam brod i dva bića u njemu. Nisam im mogao vidjeti lica. Bili spojeni sa mnom, mojim umom, poput wireless konekcije", objasnio je pjevač i dodao da je, iako je sve izgledalo kao san, njegovo iskustvo bilo stvarno.

  1. Jimmy Carter

Bivši predsjednik SAD-a vidio je NLO u Georgiji 1969. godine. "Nismo mogli precizirati šta je to bilo i bili smo zabrinuti, ali mislim da to nije moguće i da su to bili vanzemaljci koji dolaze s drugih planeta. No mnogi tada nisu dijelili moje mišljenje", rekao je Carter.

  1. Olivia Newton-John

Pjevačica i glumica uočila je nepoznati leteći objket kada je imala samo 15 godina. Ugledala je srebreni blješteći objekt kako leti nebom. "Mnogo ljudi u Engleskoj danas vjeruje da postoje NLO-i. Prije 20 godina nije ih bilo mnogo", rekla je Olivia.

  1. John Lennon

Muzička legenda John Lennon susreo se vanzemaljcima tokom noći. Spavao je u svom krevetu kada ga je probudilo jako svjetlo. Izašao je vani i vidio četvero bića s velikim očima i malim ustima kako šetaju okolo. Tvrdio je kako njegovo iskustvo nije bilo posljedica korištenja droga. Rekao je kako su mu bića dala metalno jaje koje je uvijek nosio sa sobom.

  1. Robbie Williams

Kontroverzni pjevač tvrdi kako je vidio NLO tri puta. Prvi put kada je bio dijete u Engleskoj, drugi put na Beverly Hillsu i treći put kada je i napisao pjesmu o vanzemaljcima.

  1. Miyuki Hatoyama

Bivša prva dama Japana napisala je knjigu čiji je jedan dio posvećen susretu s vanzemaljcima.

"Dok mi je tijelo spavalo moj duh je bio na trouglastom NLO-u, koji je bio na Veneri". Iako je njen suprug Yukio Hatoyama smatrao kako je to bio san, Miyuki je tvrdila kako su je vanzemaljci oteli.

  1. Dennis Kucinich

Ovaj kandidat za predsjednika SAD-a iz 2004. godine vidio je NLO iz svog doma u Washingtonu. Ugledao je neidentificirani leteći objekt i svoje iskustvo je poredio s onim koje je doživo Jimmy Carter. No, nikada nije htio javno iznositi svoje mišljenje o tome da li zaista vjeruje u vanzemaljce.

  1. William Shatner

Kanadski glumac poznat po ulozi u "Star Treku" redovno je govorio o vanzemaljcima. "Nema sumnje da tamo gore postoji život. I to u zajednicama", rekao je Shatner. Tvrdio je kako je vidio NLO nakon što je doživio saobraćajnu nesreću na motociklu.