Showbiz
0

Denise Richards u bikiniju izgleda odlično

Sarajevo-x.com
Unatoč ponižavajućoj brakorazvodnoj parnici od donedavnog "muža godine", a sada narkomana i kockara, pa čak i za pedofiliju optuženog Charlieja Sheena, Denise Richards u bikiniju izgleda odlično. Fotografi su je uhvatili kako na plaži u Malibuu pokušava zaboraviti "najprljaviji razvod godine" i popratne brodolomne koji su uz njega išli.

Glumački par Sheen-Richards javno se blatio kao rijetko tko do sada, padale su najteže riječi, uvrede i uvredljive psovke koje su bile krajnje pretjerane čak i za dekadentni Hollywood. Nakon što se Denise Richards na mrtvo ime posvađala s donedavno najboljom prijateljicom Heather Locklear, i to zato što joj je otela supruga Richieja Samboru, uslijedio je početak brakorazvodne parnice koju američki mediji nazivaju "prljavijom od svih filmskih razvoda dosad".

Sheen i Richards su pred javnost istresli prljavog veša dovoljnog za još jedan cijeli brak - ona je njega optužila za pedofiliju, on nju da je besposlena, otužna svinja, a medijska sapunica koja se mjesecima rastezala po tabloidima konačno je doživjela kraj. Nakon nemogućih uvreda, trokuta, čak četverokuta i iscrpljujuće borbe za skrbništvo nad djecom, Denise je pokazala kako su dani terora Charlieja Sheena odavno iza nje i kako je lijepa glumica spremna okrenuti novi list u svojem životu