Hit na YouTubeu - video
0

Denise pjevanjem upropastila utakmicu

Sarajevo-x.com
Glumica Denise Richards izazvala je podsmijeh cijele nacije kad je na bejzbol utakmici uzela mikrofon i otpjevala pjesmu Take Me Out To The Ball Game, pišu američki tabloidi.

Hiljade fanova koji su prisustvovali bejzbol utakmici na stadionu Wrigley Field čikaškog tima Cubs bili su užasnuti kad je 38-godišnja Denise pustila glas.

Pjesma koju je otpjevala, Take Me Out To The Ball Game, je neslužbena himna bejzbola i publika je tradicionalno na stadionima pjeva uglas.

Uprava stadiona zamolila je Denise da pjeva na utakmici koja je to i učinila za dobrobit svoje kampanje protiv raka bubrega.

Njeno pjevanje pretvorilo se u fijasko, a glumicu je na YouTubeu već vidjelo više od 10.000 ljudi.

'Pa poznato je da ja nisam pjevačica.Učinila sam to da podignem svijest ljudi da se aktiviraju i pomognu onima kojima je pomoć najviše potrebna. Interesantno je kako se pozitivna stvar brzo pretvori u negativnu', izjavila je Denise, bivša Bondova djevojka.

Denise Richards je američka glumica i model, rođena u Illinoisu 1971. godine. Četiri godine je bila u braku sa glumcem Charlijem Sheenom s kojim ima dvoje djece.