Konačno
0

Demi Moore se razvodi od Ashtona Kutchera

Sarajevo-x.com
Brak slavnih holivudskih glumaca Demi Moore i Ashtona Kutchera konačno je došao do kraja nakon brojnih nesuglasica uzrokovanih njegovim izvanbračnim aferama.

U posljednjih nekoliko sedmica, nakon šeste godišnjice braka, njihov brak je bio u krizi, a glumica je sinoć objavila svoje namjere o tome da dalje ide sama. "Kao žena, majka i supruga, neke stvari smatram svetim i u skladu s tim, odlučila sam nastaviti svoj život", rekla je Demi Moore, prenosi Huffington Post.

Kutcher je prevario Demi sa Sarom Leal u San Dijegu na šestu godišnjicu braka. Zatim su oboje objavili svoju viziju prethodnih događaja na Twitteru. Sedmicu dana nakon toga Moore i Kutcher su se pojavili zajedno u Yom Kippuru i pokušali negirati vijesti da se razvode. Tokom tog vikenda, na njihovu nesreću, Sara Leal iznijela je u javnost sve pojedinosti noći koju je provela sa Ashtonom.

Ubrzo nakon toga, njih dvoje su se počeli pojavljivati odvojeno na raznim događajima, a Demi je naglo izgubila na kilaži. Išli su i u bračno savjetovalište, ali očito to nije pomoglo.

Ashton se oglasio na Twitteru i rekao da će zauvijek cijeniti vrijeme koje je proveo sa Demi i da je brak jedna nevjerovatno teška stvar, nekad uspije, a nekad ne.