Showbiz
0

Demi Moore: Bojim se ogledala!

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hollywoodska zvijezda Demi Moore nedavno je priznala kako se plaši efekata starenja koji se pojavljuju na njenom tijelu, te se uspaniči kada se pogleda u ogledalo.

Supruga mladog glumca i producenta Ashtona Kutchera (30) otkrila je, u ekskluzivnom intervjuu za magazin Harper's Bazaar kako se često uzruja kada vidi svoj odraz u ogledalu, jer uvijek primijeti neke promjene.

"Lagala bih kada bih rekla da nemam trenutke potpune panike kada se pogledam u ogledalo i odjednom vidim stvari na nekim mjestima tijela koje prije nisu bile tamo. U takvim situacijama se pokušavam smiriti i, umjesto da se fokusiram na mane, razmišljam o svemu što imam u životu", dodala je Moore.

Zvijezda kultnog filma "Striptease" je još prokomentarisala: "Imam divan brak, tri predivne kćerke i divne prijatelje. Kada se pogledam u ogledalo, moj odraz nije tako loš, jer vidim ljepotu cijelog mog bića".

U Hollywoodu već duže vrijeme kruže glasine kako je Demi Moore (45), tokom svoje filmske karijere, potrošila gotovo 400.000 američkih dolara na razne kozmetičke operacije.