Plaši se neuspjeha
3

Daniel Radcliffe se ne usuđuje odmarati nakon Harryja Pottera

Klix.ba
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Glumac Daniel Radcliffe je rekao da ga je njegov strah od neuspjeha spriječio da se odmara nakon završetka snimanja serijala o čarobnjaku Harryju Potteru.

Dvadesettrogodišnji glumac je za Sky Movies otkrio da želi nastaviti raditi dok je njegov status u filmskoj industriji još uvijek dobar.

"Neko me je jednom pitao da li imam namjeru da se odmorim nakon Harryja Pottera. Rekao sam da nemam. Mislio sam da to sebi ne mogu priuštiti. To je vrijeme u kojem će svijet pratiti šta ćemo mi uraditi u nastavku karijere i ne možemo ostati neaktivni. Strah od neuspjeha je nešto što me tjera naprijed. Od svih prilika koje dobijem u nastavku svoje karijere, njih 99 posto mogu pripisati činjenici da sam dobio taj nevjerovatni posao kada mi je bilo deset godina. Još uvijek vjerujem da za jednog dječaka ne postoji zabavnije mjesto od filmskog seta. Zaista je bilo nevjerovatno. Sva ta zbrka i haos, zabava i svi rekviziti. Volio sam to, bilo je prelijepo", kazao je Radcliffe.

Daniel Radcliffe je nedavno glumio u filmu "The Woman in Black", a neki od njegovih narednih projekata uključuju filmove "Kill Your Darling" i "Horns".