Kladionice ponudila kvote
24

Da li će Kate Middleton roditi djevojčicu ili dječaka i kako će se zvati

Klix.ba
William i Kate (Foto: AFP)
William i Kate (Foto: AFP)
Nakon što je sinoć stigla potvrda da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea očekuju prinovu u porodici, britanske kladionice su ponudile kvote na to da li će Kate Middleton roditi djevojčicu ili dječaka i kako će se on ili ona zvati.

Prema kladionici Ladbrokes, ukoliko princeza Kate rodi djevojčicu, najvjerovatnije će se zvati Elizabeth. Za ovo ime ponudili su kvotu od 8:1. Osim ovog, ponuđena su i ostala imena. Drugi favorit je ime Diana pored kojeg stoji kvota 12:1, a slijedi Mary sa kvotom 14:1.

Ukoliko se rodi dječak, favoriti su imena John i Charles, koja imaju kvotu od 10:1. Tu su i imena George (14:1) i David, koje ima kvotu 20:1.

Druga britanska kladionica William Hill navodi dva imena kao favorite. To su Frances i John sa kvotom od 9:1. Nakon njih slijede Charles, George i Victoria, koji imaju kvotu 10:1. Ova kladionica također je uvrstila i imena Diana, Phillip, Anne, Richard i Spencer.

Irska kladionica Paddy Power najviše šansi daje imenima Mary, John i Victoria. Najmanje šansi imaju imena Camilla (66:1) i Fergie (250:1).

Prema posljednjim informacijama, moguće je i da Kate Middleton nosi blizance.