Showbiz
15

Cristiano Ronaldo promovisao novu liniju donjeg veša CR7

Klix.ba
Portugalac koji igra za španski Real Madrid, Cristiano Ronaldo, predstavio je novu liniju donjeg veša CR7. Fudbaler je na fotografijama pokazao svoje savršeno izvajano seksi tijelo zbog kojeg će mnoge žene ostati bez daha.
Svako ko posjeti Madrid neće moći promašiti velike plakate na kojima Ronaldo pokazuje novu kolekciju. Jedna od fotografija za kampanju visoka je 19 metara i nalazi se u vrlo popularnoj madridskoj četvrti na jednoj od zgrada.

"Veoma sam ponosan što je CR7 konačno u prodaji i posebno mi je drago što je moja fotografija za kampanju smještena na predivnoj zgradi u vrlo popularnom dijelu Madrida. Uložio sam mnogo strasti, bio sam posvećen kreiranju nove linije donjeg rublja i zaista mi je drago da je danas mogu predstaviti", rekao je Ronaldo.

Štampa i portali su od same najave da pokreće liniju donjeg rublja počeli pisati o sličnosti Ronalda i Davida Beckhama. Obojica su slavni nogometaši o kojima mediji pišu svakodnevno, imaju liniju donjeg veša, te su bili modeli napoznatijih brendova.

U dizajnerskom debiju Ronaldu je pomogao Richard Chai, poznat po saradnji s Marcom Jobsom i Donnom Karan.

"Moda i dizajn su moje dvije ljubavi i želio sam osmisliti vlastiti brend na duge staze. Rad s Richardom pomogao mi da je ispoljim svoju kreativnost i svidio mi se svaki dio sradnje, od biranja boje i dizajna do testiranja stila", istakao je Ronaldo.

Njegova kolekcija CR7 od danas će biti dostupna širom svijeta putem internet stranice cr7underwear.com.