Ruby upisala još jedan trofej
0

"Cristiano Ronaldo mi je dao 4.000 eura za seks"

Sarajevo-x.com
Najpopularnija ljubavnica italijanskog premijera Silvija Berlusconija Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby Rubacuori, izjavila je da je spavala sa fudbalskom superzvijezdom Cristianom Ronaldom kada je imala 17 godina, piše Daily Mail.

Ona je rekla da joj je as Real Madrida platio 4.000 eura za seks nakon što su se upoznali u noćnom klubu Hollywood u Milanu 29. decembra 2009. godine.

"Cristiano Ronaldo me zaustavio, sjedio je za VIP stolom. Uputio mi je nekoliko komplimenata i razmijenili smo brojeve telefona", rekla je Ruby, koja je dodala da nije znala da je fudbaler sve dok nisu izašli na ručak u restoran, gdje su mu brojni fanovi tražili autogram.

"Znao je da sam maloljetna i nastavili smo se viđati u različitim restoranima", rekla je Ruby.

Mahroug je izjavila da je spavala sa fudbalerom u luksuznom hotelu. Kada se probudila ujutro fudbalera nije bilo u hotelskoj sobi, a nju je dočekala poruka: "Nadam se nećeš biti u sobi kad se vratim. Novac je pokraj torbe".

Maloljetna prostitutka bila je uvrijeđena takvim potezom pa je prilikom narednog susreta u noćnom klubu sasula čašu šampanjca na Ronaldovu glavu.

Seks sa djevojčicama starijim od 14 godina je dozvoljen u Italiji, ali je plaćanje za seks maloljetnicama krivično djelo. Zbog toga se oglasila i Berlusconijeva porodica, koja je upitala milanske tužitelje zbog čega nema prijave protiv Cristiana Ronalda.