"Sad bih ga ja ubila da se vrati"
0

Courtney Love je i dalje bijesna na Kurta Cobaina zbog ubistva

Sarajevo-x.com
Courtney Love u Vanity Fairu
Courtney Love u Vanity Fairu
Pjevačica Courtney Love se potpuno otvorila u razgovoru za Vanity Fair, kada su je pitali o tragično preminulom suprugu Kurtu Cobainu.

Love (47) je rekla da je još uvijek bijesna zbog toga što je Cobain pucao sebi u glavu 1994. godine. Toliko bijesna da je rekla da bi ga ona ubila kada bi se sada vratio.

"Bijesna? Mislite? Kad bi se sad vratio ja bih ga ubila zbog onoga što nam je uradio. Ja bih ga j**** ubila", rekla je Courtney.

Pjevačica benda Hole je pričala i o tome kroz šta su ona i njihova kćerka prošle nakon što se Kurt ubio. Pričala je o besparici, roditeljstvu, o kćerki Frances Bean koja je imala samo dvije godine kada se slavni roker ubio.

Courtney je inače poznata kao narkomanka i s tim problemom se bori godinama. kada se predozirala 2003. godine izgubila je starateljstvo nad kćerkom, koja je tad imala 13 godina.

Frances Bean je neko vrijeme živjela sa Kurtovom majkom, da bi Love ponovo vratila starateljstvo nad djetetom, pa ga opet izgubila. No, na kraju je Frances Bean sama odlučila da živi kod bake, a advokat njene majke je uzalud uvjeravao i nju i javnost da je Love više ne uzima narkotike.