Showbiz
0

Copy&Paste: Andrea "šutnula" Amara Osima

svet.co.yu
Magazin "Svet" iz pristojnosti nećemo opisivati, ali vam tekst o Andrei i Amaru jednostavno moramo prenijeti...

Raspala se sentimentalna veza između najpopularnijeg para na javnoj sceni Bosne i Hercegovine, top-modela Andree Lukić i trenera fudbalskog kluba "Željezničar" Amara Osima.

Oni koji ih poznaju kažu da su kroz život prolazili veoma brzo, dok neki tvrde da nisu imali ništa zajedničko. Andrea je mlada i ambiciozna osoba dok je Amar po naravi miran i ćutljiv poput svog oca, bivšeg selektora reprezentacije nekadašnje SFRJ, Ivice Osima.

Razloga za raskid je mnogo. Andrea Amaru navodno nikada nije oprostila što je imao vezu sa TV-voditeljkom Sanelom Prašović i što su ga pojedini mediji vezivali za folk pevačicu Tanju Lale.

S druge strane, Amar nije ravnodušan prema njenoj indiskreciji. Naime, Andrea je u nekoliko navrata pričala da sa Amarom upražnjava sado-mazo seks te da joj je posebna poslastica "udaraljka po Amarovoj guzi". Opet, neki kažu da se Amar i ustručavao da uopšte započne vezu sa njom jer je pre nego što ju je upoznao bio dobar prijatelj sa njenim ocem, takođe fudbalskim stručnjakom.

Ko je koga "šutnuo" najbolje pokazuje činjenica da Andrea ovih dana slavi raskid veze i na javnim mjestima se pojavljuje u društvu svog novog dečka, nabildovanog, crnog momka kojem još uvek ne otkriva identitet.