Showbiz
0

Coleen Rooney još uvijek ne želi drugo dijete sa Wayneom

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Coleen Rooney, supruga igrača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja, je rekla svom suprugu da ne želi imati drugo dijete s njim sve dok ne bude sigurna da mu opet može vjerovati.

Brak poznatog britanskog para se ponovo razvija u pravom smijeru nakon što je igrač Uniteda Wayne Rooney prevario svoju suprugu Coleen sa prostitutkom Jenny Thompson (21) u periodu kada je ona bila trudna.

Wayne, koji se trenutno nalazi u Portlandu u Oregonu kako bi se oporavio i bio spreman za utakmice Premiershipa, je razočaran jer je primoran duže čekati na drugo dijete, piše "Daily Star".

"Wayne je frustriran jer ne može igrati nogomet i jako je zabrinut zbog toga što je potrebno mnogo dokazivanja kako bi povratio izgubljeno povjerenje svoje supruge. On jako želi drugo dijete kako bi njegov sin Kay imao mlađeg brata ili sestru. Coleen mu je rekla da se to neće uskoro dogoditi. U ovom trenutku ona je šef u spavaćoj sobi, a u svlačionici Manchester Uniteda je to Alex Ferguson. Wayneu definitivno nije lako", rekao je izvor blizak engleskom reprezentativcu.

Rooneyjevi su nedavno naljutili svoje susjede koji su se žalili zbog buke jedan sat poslije ponoći. Zabava je organizovana povodom rođendana njihovog sina Kaija.