Savjet "očajne kućanice"
0

Čokolada i seks su ključ sreće

Sarajevo-x.com
Američka glumica Teri Hatcher, koja gledatelje širom svijeta oduševljava u ulozi Susan Mayer u hit seriji "Očajne kućanice", u svojoj kolumni za britanski magazin Glamour otkrila je javnosti o čemu razgovara s 10-godišnjom kćerkom, i to nisu lutke i dječije igre, već seks i čokolada.

Naime, slavna samohrana majka svojoj kćerci Emerson, ali i svojim obožavateljima, savjetuje da "jedu čokoladu i uživaju u dobrom seksu".

No, to nije sve. Luckasta "očajna kućanica" također savjetuje da izbjegavamo sjediti na wc šolji u javnom toaletu, te da redovno čistimo zube zubnim koncem. "Život je prekratak za nerviranje; preživjet ćete i najteže situacije; sunce će sutradan zasjati; predivni ste i zaslužujete ljubav", poručila je Bond djevojka iz filma "Tommorow Never Dies" iz 1997. godine.

Opsujući sebe kao "43-godišnju uspješnu, ali i krhku ženu punu mana", Hatcher je još priznala kako koristi neobičnu strategiju samo-pomoći. Naime, dobitnica Zlatnog globusa za ulogu u popularnoj američkoj TV seriji "Očajne kućanice", napravila je "tablu ciljeva" koju dopunjuje svake večeri.

"To je zapravo lista stvari koje želim postići u životu, sve sam stavila na papir i zalijepila na tablu ili nacrtala na velikom komadu papira", otkrila je Teri Hatcher, koja je čak utjelovila legendarnu Lois Lane u TV serijalu "Lois & Clark: The New Adventuer of Superman".

Na tabli ciljeva jedne od najplaćenijih američkih TV zvijezda našli su se i papirići na kojima piše: "Nema jela nakon 19 sati" i "Pleši kao tinejdžer".