Zavodnika stižu godine
0

Clooney: Usamljen sam, ne mogu spavati i uzimao sam kokain

Sarajevo-x.com
George Clooney je možda posljednji holivudski playboy, nonšalantna filmska zvijezda, čiji su prijatelji slavne ličnosti i koji je ljubovao sa nekim od najljepših žena svijeta. No, nije sva sreća u tome.

Uz dvije nominacije za najprestižniju filmsku nagradu Oscar ove godine, Clooney izgleda kao da ima sve u životu. Međutim, 50-godišnji glumac je u posljednjem intervjuu otkrio da pati od usamljenosti, živi sa hroničnim bolovima i ima problema sa spavanjem.

Zavodnik je čak priznao i to da su ga žene varale i odbacile. O svom "jadnom" životu u Hollywoodu se požalio u intervjuu za The Hollywood Reporter.

Slavnog zavodnika ipak stižu godine. Izjavio je kako često zaspi veoma rano uz TV, kao i to da se noću često budi. Kaže i da mu hronični bolovi u leđima ne dozvoljavaju da spava pa zna ustajati i po pet puta navečer. Osim toga, progovorio je i o tome da je u mlađim danima uzimao kokain, ali da se nije "navukao".

Također, bio je veoma otvoren i kada je u pitanju alkohol. Slavni glumac je priznao da se veoma često opijao do duboko u noć, bez ikakvog razloga, pa je prestao. Clooney tvrdi da od Nove godine ne poseže više za čašicom.

Nedavno se u tabloidima pisalo da glumac više ne žudi za zagrljajem svoje djevojke Stacy Keibler, s kojom je više od pola godine u vezi, te da traži način da je ostavi. Možda je to i tačno, jer je i u ovom intervjuu izjavio da se najviše osjeća usamljenim u lošim vezama.