Anketa
0

Clooney i Fox najpoželjniji gosti na zabavama

Sarajevo-x.com
Zvijezda filma "Transformersi" i najseksipilnija žena prema ocjeni magazina FHM Megan Fox proglašena je najpoželjnijom gošćom na zabavama.

Njen stariji kolega glumac George Clooney, koji je laskavu titulu najseksipilnijeg muškarca na svijetu osvojio dvaput, najpopularniji je muškarac na listi holivudskih zvijezda koje bi "obični smrtnici" najradije pozvali na svoju zabavu.

U anketi lifestyle stranice Asylum drugo mjesto je osvojio glumac poznat po ulozi u filmu 'Marley and Me' i dečko glumice Kate Hudson, Owen Wilson. Olimpijski rekorder i jedan od najboljih plivača svih vremena Michael Phelps, koji je ove godine izazvao skandal kada je u javnost izašla fotografija na kojoj puši marihuanu, treća je najpoželjnija zvanica. Četvrto i peto mjesto zauzeli su glumac Jeremey Piven i Jay-Z, dečko popularne pjevačice Beyonce.

Osim mlade Megan Fox, učesnici ankete najviše žele slaviti sa Tinom Fey, američkom spisateljicom, komičarkom i glumicom koju je poznata voditeljica Barbara Walters proglasila jednom od najfascinantnijih osoba u SAD-u.

Na trećem mjestu je slavna jetsetterica i bogata nasljednica Paris Hilton. Latino ljepotica i dobitnica Oskara za sporednu ulogu u filmu "Vicky Cristina Barcelona" Penelope Cruz četvrta je zvijezda koju bi ljudi rado pozvali da im uveliča zabavu, dok je američki model i glumica Kim Kardashian, poznata po svom razuzdanom noćnom životu, zauzela peto mjesto na listi.