Showbiz
0

Članica grupe "Sugababes" uhapšena zbog napada na automobil

Sarajevo-x.com
Članica popularne ženske pop grupe "Sugababes" uhapšena je u četvrtak zbog sumnji da je izvršila napad na jedan automobil u Aldershotu, u Hampshireu. Amelle Berrabah je četiri sata kasnije puštena uz kauciju iz zatvora, te je obavezna 21. februara doći u policijsku stanicu u Aldershotu.

Britanska policija je potvrdila informaciju da je 23-godišnja pjevačica bila uhapšena pod sumnjom da je 9. januara prouzrokovala kriminalnu štetu i narušila javni red i mir napadom na jedan automobil, te da je nakon četiri sata ispitivanja puštena uz jamčevinu.

Kako saznaje BBC, njezin dečko Freddie Fuller još uvijek se oporavlja nakon brutalnog napada koji se desio u noći 24. decembra u Aldershotu, a 28-godišnjak, koji je doveden u vezu sa ovim incidentom, bio je uhapšen i odmah pušten uz jamčevinu.

Mlada pjevačica se tek 2005. godine pridružila se veoma uspješnoj grupi "Sugababes", koja je u oktobru prošle godine zavladala britanskim muzičkim listama sa posljednjim albumom "Change" i hit singlom About You Now.