Showbiz
0

Cindy Crawford i Selena Gomez uživale na zabavi kod Taylor Swift

Klix.ba
Taylor Swift organizovala je ekskluzivnu zabavu u svom domu u New Yorku na kojoj je svojim kolegicama koje su s njom sarađivale u spotu za pjesmu "Bad Blood" uručila nagradu MTV-a za najblji video.

Na druženju su bile Cindy Crawford, Karlie Kloss i Cara Delevingne koje su se pojavile u spotu koji je dobio nagradu u augustu. Na drugoj fotografiji koju su objavili na društvenim mrežama nalaze se Lily Aldridge, Gigi Hadid, Selena Gomez i njihov prijatelj Cully Smolker.

"Hvala na nagradi @TaylorSwift! Mislim da će se ovom momku svidjeti novi dom na Malibuu", napisala je Cindy na Twitteru.

Cindy je u ovom spotu glumila direktoricu, ali nije se pojavila na crvenom tepihu MTV VMA. Na zabavi je bila i Taylorina mačka Olivia Benson koja je prva "probala" nagradu što je pjevačica zabilježila kamerom i postavila na društvene mreže. Riječ je o kipiću koji je trebala dobiti Mariska Hargitay koja nije prisustvovala zabavi.

"Voljela bih da sam s tobom i ostatkom ženske ekipe @TaylorSwift. Počastvovana sam i zahvalna što sam bila dio ovog projekta. Iako sam dobila svog Čovjeka na mjesecu, ovaj video je za tebe", napisala je Marsika.