Ronaldo o modi
0

'Cijeli svijet interesuju moje pink majice'

Sarajevo-x.com
Fudbalska zvijezda Cristiano Ronaldo poznat je i kao veliki džetseter te muškarac koji se ne boji obući pink majicu ili staviti cvijet u kosu što svakako zabavlja svjetsku javnost koja već godinama želi znati šta se krije iza hrabrih odjevnih kombinacija slavnog fudbalera.

Cristiano Ronaldo prošle je sedmice iznenadio javnost kad su ga paparazzi uslikali u uskim i minijaturnim kupaćim gaćama, te cvijetom u kosi, jer iako je poznat po slobodnom odijevanju mnogima je ovo bila 'kap koja je prelila čašu'.

'Pa dobro sad...muškarci nose pink majice i uske gaće, ali kad ja to obučem o tome priča cijeli svijet. Možda cvijet u kosi muškarci baš i ne nose ali mene to ne zabrinjava', izjavio je slavni Portugalac magazinu Now.

Na pitanje novinara da li mu smetaju pitanja o njegovoj seksualnosti, Ronaldo je odgovorio da mu je jasno zašto su ljudi tako radoznali, no da sumnje u njegovu seksualnost ne treba da postoje, te da ga definitivno interesuju samo žene.

U Velikoj Britaniji kruže priče i da je Ronaldo najveći trendseter u Manchester Unitedu, što Portugalcu svakako laska.

'Najbolji u Manchester Unitedu? Pa nadam se da jesam i volio bih da jesam. Ali i ostatak ekipe je opasan, pogledajte samo Rio Ferdinanda. Taj zna kako privući pažnju odjećom', dodao je Ronaldo kroz smijeh.