Razočaran nakon utakmice
0

Chris Smalling napravio lom u skupom hotelu u Londonu

Totalsport
Chris Smalling (Foto: AFP)
Chris Smalling (Foto: AFP)
Samo nekoliko sati nakon poraza njegovog Manchester Uniteda od Chelseaja, odbrambeni igrač ''crvenih vragova'' Chris Smalling priredio je divlji cjelonoćni tulum u jednom eminentnom londonskom hotelu.

Na Stamford Bridgeu je Smalling skrivio sumnjivi penal iz kojeg je Frank Lampard pogodio za pobjedu Chelseaja 2-1 u zaostaloj utakmici 18. kola Premiershipa.

Smalling je nekoliko sati kasnije zakupio apartman u hotelu May Fair po cijeni od 2.000 funti u kojem je napravio ''tulum za pamćenje''. Drušvo mu je, navodno, pravilo i nekoliko pijanih djevojaka, piše Daily Mail.

Društvo nogometaša Manchester Uniteda se glasno i neobuzdano provodilo, a pritom je oštetilo i invertar u apartmanu. Ostali gosti su nekoliko puta protestirali kod osoblja hotela, čiji su menadžeri napokon prekinuli party, koji je trajao do sitnih jutarnjih sati. Smallingovi prijatelji su pritom vrijeđali osoblje hotela.

Uz skupu cijenu samog zakupa apartmana, društvo je napravilo i dodatni veliki račun od 2.400 funti za poslugu u apartman. Naručivali su, između ostalog, boce votke, hamburgere i pomfrit.

Glasnogovornik hotela potvrdio je da se Smalling našao na popisu osoba kojima je ubuduće zabranjen dolazak, uz dodatak da ''gosti koji se tako ponašaju nisu dobrodošli''.

Izvor blizak hotelu izjavio je, pak, za The Sun.

"Apartman je oštećen, ali to nije najveći problem. Smallingu je zabranjen budući dolazak u naš hotel zbog gostiju koje je doveo. Takva vrsta žena koje je doveo nije poželjna kod nas, a neki muškarci su bili vrlo agresivni."

Iz Manchester Uniteda nisu komentarisali slučaj.