Showbiz
0

Chris Brown završio sa služenjem kazne: Zahvalan sam što mi je oprostila

Klix.ba
Chris Brown
Chris Brown
R&B zvijezda Chris Brown odslužio je uvjetnu kaznu zbog napada na njegovu bivšu djevojku Rihannu prije šest godina.

Na saslušanju u sudu Los Angelesa, pjevač je zagrlio svog advokata nakon što je sudija kazao da je završio s društveno korisnim radom i da je slučaj zatvoren. "Završio sam s uvjetnom. Hvala ti Gospode", tvitao je pjevač odmah nakon što je izašao iz sudnice.

Brown se izjasnio krivim za napad iz 2009. godine. Tokom 2013. godine mučio se s ispunjenjem obaveze društveno korisnog rada, a ukinuta mu je uvjetna kazna kada je otišao na koncert u Kaliforniji bez dopuštenja. Godinu dana kasnije, udario je muškarca ispred hotela Washington i bio je optužen za napad, te mu je naređeno da ide na rehabilitaciju. Ponovo se oglušio i tada je prove 2,5 mjeseca u zatvoru.

Kazao je kako je "beskonačno zahvalan" na tome što mu je Rihanna oprostila što je napao.

"Dao sam sve od sebe da postanem bolji čovjek tokom ovih godina i da joj pokažem koliko se kajem i koliko mi je žao zbog incidenta. To je bio najgori period mog života. U tim mladim godinama bio sam arogantan i 'vruće' glave. Svako ima temperament, ali ja ga nisam znao kontrolisati i mislio sam da imam svijet u svojim rukama", kazao je Brown.