Jay-Z
0

"Chris Brown je hodajući mrtvac"

Sarajevo-x.com
Jay-Z i Rihanna na prošlogodišnjoj dodjeli Grammyja
Jay-Z i Rihanna na prošlogodišnjoj dodjeli Grammyja
Shawn Corey Carter, poznatiji kao Jay-Z, javno je prozvao Chrisa Browna "hodajućim mrtvacem" nakon što je prošlog vikenda, samo nekoliko sati prije svečane dodjele nagrada Grammy, navodno fizički napao svoju zaručnicu, a Jay-Z-jevu štićenicu, Rihannu.

Mlada američka zvijezda, koji je svoj prvi album 'Chris Brown' izdao već kao šesnaestogodišnjak, našao se u centru skandala, nakon optužbi da je dobitnici Grammyja s Barbadosa nanio teške tjelesne ozljede tokom žučne rasprave u njegovom automobilu u Los Angelesu.

U intervjuu za magazin Us Weekly hip hop mogul i suprug Beyonce Knowles osvrnuo se na ovaj incident i poručio Chrisu Brownu da je "hodajući mrtvac", te da se "namjerio na pogrešne ljude".

I Kanye West je javnosti otkrio kako su ga ružne vijesti "potpuno dotukle". "To je toliko strašno , da se nikada nije trebalo dogoditi. Osjećam se kao da je Rihanna moja mlađa sestra i želim da uradim sve kako bih joj pomogao u bilokojoj situaciji", kazao je reper prilikom gostovanja na jednoj američkoj radio stanici.

Podsjećamo, Brown je optužen za kriminalne prijetnje, te je iz pritvora pušten uz jamčevinu od 50.000 dolara. Trebao bi se na sudu pojaviti 5. marta.