Bivša Chisorina djevojka
0

Chisora je imao ludački pogled kad me pretukao

Sarajevo-x.com
Yalda Kontratchy
Yalda Kontratchy
Bivša djevojka boksera Derecka Chisore kaže da ju je potresao njegov sukob s Davidom Hayeom od prije nekoliko dana, jer je i nju fizički napao kada su bili u vezi.

Yalda Kontratchy (25) je istakla da je Chisora tokom sukoba s Davidom Hayeom u očima imao isti ludački pogled kao i kad je nju napao". Ona je spavala kada je Chisora pregledao poruke i pozive u njenom mobitelu te upao u njenu sobu. "Kakva je ovo poruka. Muškarac te zove svojom bebom", urlao je Chisora, a potom je zgrabio za ruke. Yalda kaže da je mislila kako će je ubiti.

"Ošamario me, a potom počeo udarati po tijelu. Nisam znala šta da radim, bila sam prestravljena. Lice mi je poslije bilo natečeno i boljelo me cijelo tijelo", kazala je ona za tabloid The Sun.

Bokser je izbjegao zatvor nakon što je uhapšen zbog ovog napada 2010. godine, a djevojka ga je odmah napustila. Dobio je tromjesečnu uvjetnu kaznu i morao je imati 150 sati društveno korisnog rada te pohađati kurs kako bi se riješio nasilja.

Chisora se prije nekoliko dana sukobio s Hayeom, nakon što je izgubio meč protiv svjetskog šampiona u WBC verziji Vitalija Klička.