Showbiz
0

Cheryl i Ashley Cole se uskoro razvode

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Cheryl Cole u narednim sedmicama i zvanično će objaviti kako se razvodi od supruga, nogometaša Chelseaja, Ashleya Colea, objavili su britanski mediji pozivajući se na izvor blizak paru.

Pjevačica popularne grupe "Girls Aloud“ zatražit će razvod braka kada se vrati sa puta iz Los Angelesa, izvijestio je Daily Mail.

Cheryl je već jednom oprostila nevjerstvo suprugu koji je 2008. godine bio u vezi s frizerkom Aimee Walton, međutim nakon posljednjeg skandala, kada je objavljeno kako je Ashley slao svoje golišave fotografije modelu Soniji Wild, Cheryl je odlučila razvesti se i riješiti se problematičnog braka.

"Cheryl je pokušavala održati taj brak jer voli Ashleya i on je ljubav njenog života, no više ne može podnijeti to što joj on čini. Ona je preumorna od svega što joj se dešava i njih dvoje će se zasigurno rastati uskoro“, kazao je neimenovani izvor.

Podsjećamo, nakon skandala u kojem se našao nogometaš Chelseaja, Cheryl se pojavila na dodjeli Britanskih muzičkih nagrada bez vjenčanog prstena nakon čega su se u medijima i pojavili navodi o razvodu slavnog para.