Oprostila prevaru
0

Cheryl i Ashley Cole ponovo zajedno

Sarajevo-x.com
Britanski model i pjevačica Cheryl Cole se vratila svom bivšem mužu, engleskom reprezentativcu i igraču londonskog Chelseaja Ashleyju Coleu.

Cheryl je provela noć sa Ashleyjem u njihovoj kući u kojoj su živjeli dok su bili u braku. Imanje vrijedno pet miliona funti se nalazi u Godalmingu u Surreyju.

Slavni par se razveo u septembru prošle godine nakon četiri godine braka, nakon što je Ashley prevario svoju tadašnju suprugu nekoliko puta.

Cheryl se Ashleyju vratila nakon što je napustila američki šou The X Factor, te prekinula vezu sa američkim plesačem Derekom Hughom.

"Oboje su rekli da je zajednički provedena noć bila posebna. Razgovarali su o svojoj prošlosti i igrali bilijar, pušili cigarete i popili nekoliko pića", izjavio je izvor blizak slavnom paru.

"Život Cheryl Cole se potpuno promijenio za samo nekoliko mjeseci. Bila je sretna sa Derekom, a vjerovala je i da će postati zvijezda u Americi. Sve se promijenilo. Sada se osjeća nesigurnom, a Ashley joj tu može pomoći i utješiti je. Ona razmišlja o budućnosti, te se želi pritajiti i razmisliti. Ko zna šta će se dogoditi između njih dvoje. Prethodno su planirali živjeti u kući u Godalmingu i zasnovati veliku porodicu", dodao je pouzdani izvor.