"Izbor" fotografa i novinara
0

Cheryl Cole je najdosadnija žena na svijetu

Sarajevo-x.com
Cheryl Cole  (Foto: Bangshowbiz)
Cheryl Cole (Foto: Bangshowbiz)
Paparazzi u Hollywoodu proglasili su pjevačicu Cheryl Cole najdosadnijom ženom na svijetu. Tvrde da uopće nije zabavna, ne radi ništa zanimljivo i opsjednuta je svojom privatnošću.

Britanska pjevačica protekli mjesec boravila je u hotelu Sunset Marquis u Hollywoodu, vodeći veoma povučen život. Britanski mediji navode da je tokom boravka u hotelu radila na svom trećem studijskom albumu, s obzirom da se u podrumu hotela nalazi studio u kojem su već snimali Justin Timberlake, Bono i Robbie Williams.

Otkako je došla u hotel Cheryl je vodila jako miran život, stoga su je novinari i fotografi proglasili "dosadnjakovićkom".

"Ona nikad ništa ne radi. Ona nam je čist gubitak vremena. Zaista je najdosadnija žena na svijetu", kazao je jedan iznervirani fotograf.

Jedan uposlenik hotela je također kazao da se na račun pjevačice zbijaju brojne šale, jer je potpuno opsjednuta svojom privatnošću.

"Ona nikad ništa zanimljivo ne radi. Ode u teretanu, na bazen ili radi. I to je sve", potvrdio je još jedan fotograf.

Muzičarka uglavnom ruča u svojoj sobi. Najčešće naručuje pahuljice voće i salate, a povremeno s bratom izađe na ručak u restoran, objavili su britanski mediji.