Priznanja
0

Cher nikad nije prežalila aferu s Tomom Cruisom

FENA
Pop ikona Cher ispričala je Oprah Winfrey kako još uvijek nije prežalila davnu ljubavnu aferu koju je imala s najomraženijim licem Hollywooda i najpoznatijim scijentologom današnjice, glumcem Tomom Cruiseom.

Cruise i Cher su imali kratku vezu prije više od 25 godina, kada je Cher već bila nadaleko i naširoko popularna, a Tom tek mladi glumac na početku karijere. Vremešnoj pjevačici uspomene na to razdoblje još uvijek nisu izblijedile.

Cher je i dan danas uvjerena kako bi, unatoč razlici od šesnaest godina, nijhova veza uspjela da ih nisu razdvojile nesretne okolnosti. Glumac i pjevačica rastali su se davne 1986. godine kada je Cruise bio primoran iz Los Angelesa preseliti se u Chicago, nakon što je dobio ulogu u "Boji novca" čuvenoga Martina Scorseseja, gdje se i ubrzo oženio svojom prvom suprugom, Mimi Rogers.

"Bila sam luda za njim, apsolutno luda, i uvjerena sam da da bi naša veza prerasla u veliku ljubav", Cher se povjerila Opri. "Tom je bio jako sramežljiv, u srednjoj školi nitko nije htio razgovarati s njim", otkrila je.

Cher je ispričala Opri kako su ona i Tom jednom bili na večeri u nekom njujorškom restoranu gdje ih je posluživala konobarica koja je s Tomom išla u srednju školu te kako joj se Tom požalio kako tek sad kad je uhvatio dio medijske pažnje, dotična dama obraća pažnju na njega.