Showbiz
0

Charlize Theron: Ja sam poprilično seksi

Sarajevo-x.com
Oskarovka Charlize Theron je, u intervjuu za magazin Elle, priznala kako je zadovoljna svojim izgledom, ali i da se zbog priprema za filmske uloge u vidu nemilosrdnih dijeta osjeća zaista jadno.

"Ne opterećujem se previše vlastitim izgledom. Znam se često pogledati u ogledalo, kada se uredim, i pomisliti kako izgledam poprilično seksi", kazala je zanosna hollywoodska glumica i dodala kako se ipak može i svaki obični dan pogledati u ogledalo i gledati dosadno okruglo lice. "Strašno smo opterećeni našim licima i tijelima, a ja čuvam svoju privatnost dijelom zbog toga što želim izbjeći svu tu paranoju."

32-godišnja Theron je osvojila filmsku nagradu Oscar za ulogu serijskog ubice u filmu "Monster", zbog koje se morala doslovno unakaziti. Kritičari su svakako bili oduševljeni njenom spremnošću da taštinu ostavi po strani i svojevoljno se na filmskom platnu pretvori u rugobu.

"Ja nisam super mršava, moje tijelo ima obline. Mrzim biti debela, ali isto tako mrzim biti pretjerano mršava, jer se tada ne osjećam nimalo seksi. Žene moraju same otkriti šta im odgovara, bilo da se radi o tjelesnoj težini ili odjeći", iskreno je prokomentarisala za magazin Elle.

"Što se tiče mode, nikada nisam mogla biti njen rob. Ja volim jednostavan i klasični izgled. Ako su uske farmerke u modi, nećete ih nositi, ako vam očajno stoje."

Na pitanje o njenom ljubavnom životu glumica, porijeklom iz Južne Afrike, otkrila je nekoliko detalja o šestogodišnjoj vezi s irskim glumcem Stuartom Townsendom.

"Ne mogu zamisliti da se ikada mogu jače zaljubiti u nekoga kao što sam zaljubljena u Stuarta. On je i više nego poseban. I prije sam se zaljubljivala, ali nikada ranije nisam bila s nekim ko je dio mene i ko je ne samo moj ljubavnik već i prijatelj."

Theron je čitateljima dalje otkrila: "Nadahnjuje me, a i on je najseksi muškarac na svijetu. Kad se trebamo vidjeti, osjetim leptire u stomaku. Bez obzira koliko volim raditi na nekom filmu, najbolje je kada se vratim kući svom sexy irskom momku."

Uprkos velikoj ljubavi, slavna glumica nema nikakve želje da se uda, budući da je bila svjedok nesretnom braku svojih roditelja. Njena majka Gerda je u samoodbrani ubila Charlizeinog pijanog oca, kada je ona imala tek 15 godina.

"Vjerujem u ljubav, ali ne i brak. Želim da znam da se svako jutro budim pored Stuarta zato što to želim, a ne zato što to kaže komadić papira."