Showbiz
0

Četiri prekršaja za Mischu Barton

Sarajevo-x.com
Foto: DDP/AFP
Foto: DDP/AFP
Protiv zvijezde tinejdžerske serije "O.C." Mische Barton u utorak je podignuta optužnica zbog čak četiri prekršaja koja se odnose na prošlogodišnju vožnju u alkoholiziranom stanju, objavio je Associated Press.

Protiv mlade glumice Mische Barton podignuta je optuženica zbog vožnje bez vozačke dozvole i to pod utjecajem alkohola i droga, kao i posjedovanja marihuane, saopćeno je u utorak.

Odvjetnik Mische Barton Anthony V. Salerno je izjavio kako je zadovoljan što je njegova klijentica samo optužena za prekršaje, te da nije imala nikakav poseban tretman.

Poznata glumica je uhapšena 27. decembra u Zapadnom Hollywoodu, nakon što su zamjenici šerifa primijetili njenu nekontrolisanu vožnju. Provela je oko sedam sati u zatvoru, nakon čega je puštena uz jamčevinu od 10.000 dolara.

Mischa Barton je dužna u četvrtak pojaviti se na sudu, a svjetsku slavu je stekla ulogom Marisse Cooper u tinejdžerskoj dramskoj seriji "O.C." od 2003. do 2006. godine.

Glumica, koja je rođena u Londonu, pojavljivala se i u nekoliko filmskih ostvarenja poput "The Sixth Sense" i "St Trinian's", a uskoro ćemo je moći gledati u filmu "Virgin Territory".