Showbiz
0

Catherine Zeta-Jones vjeruje da nije "estetski lijepa"

Sarajevo-x.com
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Holivudska glumica rođena u Walesu Catherine Zeta-Jones priznala je da je nesigurna kad je u pitanju njen izgled, uprkos činjenici da se često nalazi na listama najljepših žena svijeta.

"Nisam estetski lijepa", insistira Zeta-Jones u razgovoru za Sunday Express. "Imam prelom na nosu, imala sam traheotomiju kao dijete, popucale kapilare i uvijek pitam muža izgledam li debelo u nekoj haljini i vodi li mrlje na mom licu."

Velšanka je priznala da je i dalje "ludo zaljubljena" u svog dosta starijeg supruga Michaela Douglasa, čiji je novi film "Wall Street 2: Money Never Sleeps" premijerno prikazan na festivalu u Cannesu.

Catherine kaže da nijedno od njih ne mari što je Douglasu 65 godina i da je "razlika u godinama sjajna stvar".

Zeta-Jones priznaje da je stidljiva i rezervisana, te da najviše voli vrijeme provoditi na Bermudskim otocima gdje često odlazi sa mužem i dvoje djece.

"Oduševljena sam što me Hollywood prihvatio u svoje okrilje i priznao me kao glumicu, ali nije mi jasno kako ljudi ovdje žive, posebno djeca", ispričala je glumica i otkrila kako se ni njenom suprugu ne sviđa život u Hollywoodu.