Showbiz
0

Casillasovu buduću prodao filmski poljubac

Totalsport
Sara Carbonero, 25-godišnja španska televizijska reporterka, nova je akvizicija talijanskog Mediaseta, produkcijske TV-kuće u vlasništvu talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

U ponedjeljak je lijepa Španjolka dubokih tirkizno-plavih očiju potpisala ugovor za Mediaset Premium, program koji se emitira po sustavu "plati pa gledaj", te će od jesenske sezone biti dio ekipe sportskih reportera talijanskoga televizijskog operatera.

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi Sara je radila kao novinarka španskog Telecinca, kuće koja je imala prava prijenosa utakmica španske reprezentacije za Španiju.

Nakon utakmica intervjuirala je igrače i trenera Vicentea del Bosquea, a svjetsku je slavu stekla nakon što ju je njezin dečko, inače kapiten i golman "furije" Iker Casillas, prekinuo usred pitanja poljubivši je u usta nakon pobjede Španaca u finalu.

Prije no što počne raditi na novome radnom mjestu, Carbonero bi se, skladno najavama, trebala udati za 29-godišnjeg golmana madridskog Reala.