Showbiz
0

Cameron Diaz ima novog dečka

Sarajevo-x.com
Popularna glumica Cameron Diaz ima razloga za osmijeh. Nakon teške godine zbog raskida s Justinom Timberlakeom, Cameron je, čini se, ponovno sretna. Za osmijeh na njenom licu zaslužan je njen novi dečko Britanac - David de Rothschild.

Iako su se Cameron i David krili od medija i fotografa, njihova veza izašla je na vidjelo za vrijeme koncerta "Live Earth".

Par je viđen kako "kriomice" izlazi sa backstagea, nakon što je glumica odradila svoj dio za koncert "Live Earth". Potom ju je David odveo na romantičnu večeru u njujorški restoran Stanton Social.

Gosti iz restorana koji su sjedili blizu, izjavili su da je par izgledalo vrlo zaljubljeno te da su se neprestano dodirivali, prenosi OK! magazin.

Zvijezda filma "Čarlijevi anđeli" bila je jako potištena nakon raskida sa višegodišnjim dečkom Justinom Timberlakeom s kojim je u vezi bila četiri godine. Mnogi su iščekivali čak i njihovo vjenčanje.

Njen novi dečko David de Rothschild ima impresivne korijene i mogao bi naslijediti veliko bogatsvo legendarne Rotschild banke. No on već ima impozantnu reputaciju iza sebe jer je poznat kao istražitelj, avanturist i borac za očuvanje okoliša.

A kao da to nije dovoljno, u Velikoj Britaniji ga smatraju jednim od najpoželjnijih neženja.