Showbiz
0

Bush potapšao Teri Hatcher po zadnjici

Sarajevo-x.com
Teri Hatcher bila je šokirana tokom pojavljivanja u TV showu "The Tonight Show with Jay Leno", kada joj je prikazan video snimak na kojem je bivši američki predsjednik George H.W. Bush „potapšao“ po zadnjici.

Ova poznata TV zvijezda nedavno je u Los Angelesu ručala sa Bushom starijim i nije imala ideju zbog čega su mediji napravili toliku frku oko prijateljskog ručka.

Kada ju je Jay Leno upitao o njihovoj vezi, ona se našalila: ''To je moj drugi dečko. Imali smo zajednički ručak na kojem smo razgovarali o nekim dobrotorni događajima koje organiziram sa njim i gospođom Bush. Jedna od stvari o kojoj smo tokom ručka razgovarali je moj novi Mercedes. Kada smo napustili restoran, on je želio vidjeti moj automobil, pa smo otišli do njega. Neko je snimio taj moment. Nisam vidjela tu osobu''.

Kada je Leno izjavio da je bivši predsjednik ''potapšao po zadnjici'', Hatcher je izjavila: ''Mislim da to nije istina.

"Pretpostavljam da biste znali, ako bi vas predsjednik potapšao po bilo kojem dijelu tijela. Ne sjećam se da me je predsjednik potapšao''.

Leno je pustio video snimak na kojem je Bush čak dva puta „potapšao“ Hatcher po zadnjici dok su se opraštali. Zaprepaštena Hatcher, nakon gledanja video snimka, je izjavila da joj je sada jasno zašto svi pričaju o tome.