Showbiz
0

Bruce Willis će postati otac četvrti put

Sarajevo-x.com
Bruce Willis i njegova druga supruga Emma Heming Willis očekuju rođenje prvog zajedničkog djeteta početkom godine. Bruce i Emma su u braku od proljeća 2009. godine i objavili su da je Emma u drugom stanju, prenosi Us Weekly.

"Presretni smo zbog ovih vijesti i jako se radujemo najnovijem članu naše porodice", između ostalog stoji u zajedničkoj izjavi. Willis već ima troje djece Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (17).

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja na Turks i Caicos ostrvima, Bruss je izjavio da nije siguran u vezi sa očinstvom po četvrti put, ali da će možda uskoro početi raditi na tome.

"Čujem toliko ljudi kako govore da im treba nekoliko dana ili sati da se udalje i osame od svog partnera kad su u vezi, a ja to uopšte ne želim, ja želim da sam sa Emmom svaki trenutak. Ova veza je jedna od najvažnijih stvari u mom životu", izjavio je Willis, zvijezda filmova Umri muški.

Njegova bivša supruga Demi Moore trenutno proživljava pakao zbog nevjerstva njenog drugog muža Ashtona Kutchera. Moore i Willis ostali su prijatelji nakon razvoda.