Osuđen za napade
0

Britneyin bivši mogao bi biti deportiran u Afganistan

Sarajevo-x.com
Bivšeg dečka pjevačice Britney Spears Adnana Ghaliba sud bi mogao kazniti i izručiti Afganistanu, ukoliko bude donesena presuda po kojoj je kriv za napad.

Muškarac koji je do prije nekoliko godina vodio prilično glamurozan život, izlazeći sa jednom od najpopularnijih žena svijeta, susreće se sa optužbama za tri napada. Fotograf bi u SAD-u, kako špekulišu mediji, mogao dobiti zatvorsku kaznu od sedam godina ili deportaciju u Afganistan.

Iz ove zemlje 36-godišnjak se sa porodicom preselio u Birmingham. Tad mu je bilo tek pet godina. Trenutno radi u Sjedinjenim Državama.

Ipak, iz policije Los Angelesa ističu kako još uvijek nije jasno čije državljanstvo ima Ghalib, jer je na nekim dokumentima naveden Afganistan, a na nekim Velika Britanija.

Nastavak suđenja paparazzu zakazan je za 2. april.

Ghalib je s Britney izlazio od kraja 2007. do marta 2008. godine. Optužen je i za "loš utjecaj na pjevačicu". Nakon što su se razišli, pokušao je prodati priču o njihovoj vezi, a u oktobru prošle godine počelo se pričati kako su se pomirili, te da pop princeza nosi njegov prsten.

Ipak, piše Daily Mail, ispostavilo se da su trenutno jedini muškarci u njenom životu njena dva sina.