Showbiz
0

Britney Spears može viđati sinove

Sarajevo-x.com
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Bivši suprug Britney Spears u petak je odlučio dozvoliti joj da posjećuje sinove, koje je posljednji put vidjela prije gotovo dva mjeseca, saopćio je njegov glasnogovornik.

Odvjetnik Kevina Federlinea, Mark Vincent Kaplan, izdao je saopćenje u kojem stoji da su bivši supružnici uspjeli postići dogovor na osnovu kojeg se Britney Spears vraćaju prava viđanja sinova, koja joj je sud ranije oduzeo.

Elliot Mintz, glasnogovornik Kaplana i Federlinea, također je kao osobu koja je najviše doprinijela ovakvom razvoju događaja, naveo oca pjevačice, Jamesa Spearsa, koji je u Los Angeles doputovao početkom februara kako bi pomogao Britney da vrati život u normalno stanje.

"James Spears je silno pokušavao stabilizirati okruženje svoje kćeri, koje je ranije bilo veoma nezdravo i haotično. Iako su prošle tek dvije sedmice očito je da je Britney sada potpuno drugačija osoba", kazao je Elliot Mintz.

"Britney Spears će svoju djecu moći posjećivati uz prisustvo Jamesa Spearsa", dodao je Mintz, a prenosi Associated Press.

  1. januara 2008. godine, sud je Kevinu Federlineu dodijelio isključivo fizičko i zakonsko skrbništvo nad Jaydenom Jamesom (1) i Seanom Prestonom (2), te pop zvijezdi Britney Spears suspendirao prava posjeta nakon incidenta u njenom domu zbog kojeg je i završila u bolnici.