Showbiz
0

Britney se prijavila policiji

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, bivša princeza popa Britney Spears prijavila se u policijsku stanicu u Los Angelesu zbog optužbe da je vozila bez važeće vozačke dozvole te da je tokom jedne od tih vožnji izazvala saobraćajnu nesreću i napustila mjesto događaja prije nego je policija došla.

"Britney se u stanici zadržala oko 45 minuta. Kada smo završili sa uzimanjem otisaka prstiju i slikanjem za dosje, ona je napustila stanicu. Bila je ljubazna i voljna sarađivati“, objasnio je u razgovoru za AP policajac Mike Lopez koji je bio u policijskoj stanici kada je Britney došla.

Po izlasku iz policijske stanice, 25-godišnja pjevačica je sakrivena iza velikih sunčanih naočala fotoreporterima koji su je čekali kazala da je sve prošlo bez problema i da su policajci bili ljubazni prema njoj.

Optužba protiv Britney podignuta je još 6. augusta kada je paparazzo tužilaštvu dostavio snimke na kojima se jasno vidi kako je Britney udarila automobil dok se pokušavala isparkirati te napustila mjesto ne sačekavši vlasnika oštećenog automobila kako bi mu nadoknadila načinjenu štetu. Uz to još ide i činjenica da je Britney sve vrijeme vozila bez važeće vozačke dozvole.

Tri dana nakon objavljenih snimaka, vlasnica oštećenog automobila, Kim Robard-Rifkin podnijela je tužbu protiv nekoć uspješne pjevačice.