Showbiz
0

Britney ponovo zaratila s majkom

Sarajevo-x.com
Britney Spears je navodno strašno ljuta jer njena majka Lynne namjerava uskoro objaviti knjigu o životu slavne pjevačice.

Muzička zvijezda je, čini se, nimalo oduševljena majčinom odlukom da javnosti otkrije detalje o showbiz životima njenih kćerki Britney i mlađe Jamie Lynn, te čak odbija s njom biti i u istoj prostoriji.

Odnosi su toliko postali napeti da je Britney prvobitno odbila posjetiti svoju mlađu sestru, koja je rodila djevojčicu početkom ovoga mjeseca, jer "nije htjela vidjeti Lynne".

"Britney je bila veoma uzrujana i ljuta na vIastitu majku, pa je prvo odbila prisustvovati rođenju svoje nećakinje. Jednostavno nije mogla podnijeti da budu u istoj prostoriji. Kada je saznala da njena sestra možda neće biti kraj nje, Jamie Lynn se zaista uplašila i nije mogla prestati plakati. Preklinjala je Britney da ponovo razmisli i ona je u posljednji tren ipak pristala doći", otkrio je britanskom magazinu Closer izvor blizak ovoj problematičnoj američkoj porodici.

Američka pop pjevačica očajnićki pokušava spriječiti Lynne da objavi svoje memoare, pa ju je navodno pokušala i podmititi, ponudivši joj za šutnju značajnu svotu novca.